ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποια 11άδα προτιμάτε με αντίπαλο το Γιβραλτάρ;

Ποια 11άδα προτιμάτε με αντίπαλο το Γιβραλτάρ;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν την 11άδα που προτιμούν να δουν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ με αντίπαλο το Γιβραλτάρ. Μπείτε και ψηφίστε.

Η Εθνική ομάδα ξεκινά την περιπλάνησή της στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και πρώτος αντίπαλος είναι -η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα- το Γιβραλτάρ στο Αλγκάρβε της πόλης Φάρο.

Η γαλανόλευκη θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή απόδοση που είχε στα δυο τελευταία της φιλικά με Αυστραλία και Ολλανδία, όπου νίκησε αμφότερα με σκορ 2-1. Δυο σερί νίκες είχε να κάνει τρία ολόκλητα χρόνια, με την ευχή να... τριτώσει το καλό και να μπει με το δεξί στα προκριματικά.

Το Sport24.gr, όπως έκανε και πριν το φιλικό με τους Ολλανδούς στο Αϊντχόφεν, έτσι και τώρα ζητά από τους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε και να επιλέξουν την 11άδα που προτιμούν να δουν με το Γιβραλτάρ.

Οι επιλογές του αναγνωστικού κοινού με την Ολλανδία ήταν οι εξής: Καπίνο, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδη, Χολέμπας, Σάμαρης, Φορτούνης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Καρέλης, Μήτρογλου.

Ο Γερμανός κόουτς επέλεξε τους εξής: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Σάμαρης,Μανιάτης, Μάνταλος, Φορτούνης, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Να ειπωθεί ότι ο Βασίλης Τοροσίδης τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση (4/9) και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, όμως τοποθετείται στις επιλογές του κοινού, με την ελπίδα να τα καταφέρει να δώσει το παρών. Αντίθετα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης

Αυτή την φορά ποιους θέλετε να δείτε στο αρχικό σχήμα;

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΜΕΣΟΙ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ