ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιθανό φιλικό Ελλάδα - Περού στις 2 Ιουνίου

Peru's Christian Ramos, left, celebrates scoring his side's second goal against New Zealand with his teammates during a play-off qualifying match for the 2018 Russian World Cup in Lima, Peru, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Karel Navarro)
Peru's Christian Ramos, left, celebrates scoring his side's second goal against New Zealand with his teammates during a play-off qualifying match for the 2018 Russian World Cup in Lima, Peru, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Karel Navarro) AP

Η εθνική Περού ενδέχεται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ελλάδας στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση (2/6/2018) πριν το ταξίδι για τη Ρωσία, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η εθνική Περού νίκησε 2-0 στη Λίμα αυτή της Νέας Ζηλανδίας κι έγινε η 32η ομάδα που προκρίθηκε στο Μουντιάλ 2018, όπου η κληρωτίδα την έφερε στον τρίτο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες των Γαλλίας, Αυστραλίας και Δανίας.

Η τελευταία φιλική αναμέτρηση της "μπλανκιρόχα" πριν το ταξίδι της για τη Ρωσία ενδέχεται να είναι με την Ελλάδα. Η εναλλακτική αντίπαλος των "ίνκας" είναι η εθνική Ολλανδίας (κι αυτή απούσα από την τελική φάση του ερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Στις 23 Μαΐου η εθνική Περού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Κροατίας σε φιλικό στο Μαϊάμι και στις 27 την αντίστοιχη της Ισλανδίας στη Νέα Υόρκη.

Δεν έχει διευκρινιστεί η τοποθεσία διεξαγωγής του φιλικού με Ελλάδα ή Ολλανδία, αλλά το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί επί ευρωπαϊκού εδάφους. Μόνον η ημερομηνία έχει "κλειδώσει" και είναι η δεύτερη ημέρα του Ιούνη του ερχόμενου έτους (2018).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ