ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πίστη για Μανωλά ότι θα προλάβει τα μπαράζ με Κροατία

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ελλάδα, Μανωλάς, Σταφυλίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς υπέστη θλάση στο ματς της Ρόμα με τη Νάπολι (14/10), αλλά τα νέα που έρχονται για την εξέλιξη της αποθεραπείας του, φέρνουν χαμόγελα στους ανθρώπους της Εθνικής ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία.

Μπορεί άπαντες στην Εθνική ομάδα να "πάγωσαν" με τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά στον αγώνα της Ρόμα με τη Νάπολι, αφού ο Έλληνας αμυντικός υπέστη θλάση και οι γιατροί έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα από την δράση, εντούτοις φαίνεται πως θα προλάβει να δώσει το παρών στους αγώνες μπαράζ με την Κροατία στις 9 και στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Μίχαελ Σκίμπε περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της αποθεραπείας του 26χρονου σέντερ μπακ και τα νέα που έρχονται από την Ιταλία, είναι ενθαρρυντικά, αφού ανταποκρίνεται στην θεραπεία και πηγαίνει καλύτερα μέρα με την ημέρα. Το θέμα είναι να προλάβει τη μάχη με τον χρόνο και να είναι έτοιμος για τις δυο μάχες της γαλανόλευκης στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Είμαι ήδη καλύτερα, νιώθω καλά και ελπίζω να επιστρέψω γρηγορότερα στη δράση. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών", δήλωσε στην "Il Messaggero" ο Μανωλάς και μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα παίξει και στο ματς της Ρόμα με την Φιορεντίνα στις 5 Νοεμβρίου.

Όπως και να 'χει, από εκεί που φαινόταν ξεγραμμένος, ο Σκίμπε βλέπει ότι μάλλον τον υπολογίζει κανονικά για να βρίσκεται στο πλάι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της γαλανόλευκης άμυνας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ