ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιλάβιος: "Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις..."

Πιλάβιος: "Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις..."
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο τελευταίο ματς ως πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε πως ευχαρίστησε την ομάδα για τις αναμνήσεις και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 2 στα 2 της Εθνικής. Τι είπε για τους υποψήφιους προέδρους.

Ευχαριστημένος από το "2 στα 2" της Εθνικής Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος αφήνει την προεδρία της ΕΠΟ και ευχαρίστησε την ομάδα για τις αναμνήσεις.

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται η Ελλάδα στην πρώτη θέση του ομίλου και δεν έκρυψε πως θα του λείψει η Εθνική.

"Κάναμε μια πολύ ωραία εμφάνιση και πετύχαμε μια νίκη απέναντι στην Λιθουανία που μας έφερε πρώτους στον όμιλο. Χαίρομαι γιατί είμαστε πρώτοι μετά από δύο αγωνιστικές", δήλωσε αρχικά.

Για το αν θα του λείψει το κλίμα στην Εθνική και γενικότερα η ΕΠΟ: "Θα μου λείψει πάρα πολύ, ελπίζω να είμαι όσο πιο κοντά μπορώ και βλέπετε πόσο υγιές είναι το κλίμα. Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι που θα διεκδικήσουν την προεδρία θέλουν το καλό της ομοσπονδίας και της Εθνικής ομάδας και ελπίζω να είναι αντάξιοι των ψηφοφόρων τους".

Για το αν μίλησε στους παίκτες: "Πήγα στα αποδυτήρια ευχαρίστησα τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για τις αναμνήσεις. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ