ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πήρε Κουτρουμπή και Σιώπη ο Σκίμπε

Πήρε Κουτρουμπή και Σιώπη ο Σκίμπε

Ενόψει του αγώνα με την Βοσνία την Κυριακή (13/11, 21:45) στο Φάληρο, ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Μανώλη Σιώπη, αμφότερους για πρώτη φορά. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ταχτσίδης.

Κάτι τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την Εθνική ομάδα, κάτι η έλλειψη ρυθμού που φάνηκε σε ορισμένους στον αγώνα με τη Λευκορωσία, έκαναν τον Μίχαελ Σκίμπε να κάνει δυο νέες κλήσεις ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Βοσνία (13/11, 21:45) στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός εκλέκτορας αποφάσισε να καλέσει για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Μανωλή Σιωπή, αυξάνοντας τις επιλογές του τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Ειδικά ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικά παιχνίδια με τον Ιστορικό και πολλοί απορούσαν που δεν είχε πάρει ευκαιρία μέχρι τώρα.

Να, λοιπόν, που ο Σκίμπε τον κάλεσε τελικά στην γαλανόλευκη, δείχνοντας ότι και τον παρακολουθεί, αλλά και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, ενώ πήρε και τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, αποτελώντας το μοναδικό εκπρόσωπο του "τριφυλλιού" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τη Λευκορωσία, τελικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής. Ουσιαστικά, ο Σιώπης αντικαθιστά τον υψηλόσωμο κεντρικό μέσο της Κάλιαρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βέλλιος: "Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα"
Σταφυλίδης: "Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι ζωής ή θανάτου"
Σκίμπε: "Χάσαμε το τεστ, άλλο ματς την Κυριακή"
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Φιλική ήττα με το μυαλό στη Βοσνία για την Εθνική μας
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ