ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πήρε εξιτήριο ο Φετφατζίδης, επιστρέφει Ελλάδα

Πήρε εξιτήριο ο Φετφατζίδης, επιστρέφει Ελλάδα
Φετφατζίδης INTIME SPORTS

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά το τροχαίο στο οποίο νεπλάκη με τους Μόρα και Ταχτσίδη. Πήρε άδεια από την Κιέβο Βερόνα και την Τρίτη (30/3) θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Όλα καλά με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (30/3) ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, μαζί με τους Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το ταξί που μετέφερε τους τρεις Έλληνες διεθνείς παίκτες συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας οδηγός και να τραυματιστούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο team manager της Εθνικής, Βαγγέλης Μαχαίρας, βρέθηκε στη Βουδαπέστη για να βρεθεί κοντά στους τρεις παίκτες, από τους οποίους ο Φετφατζίδης νοσηλεύτηκε για αρκετές ώρες, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από την ΕΠΟ, ο ''Φέτφα'' πήρε εξιτήριο και συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Μαχαίρα μετέβη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή στην Βουδαπέστη για να διανυκτερεύσει μαζί με τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων (με αρνητικό αποτέλεσμα) και βρισκόταν υπό παρακολούθηση επί 12ωρο. Οι γιατροί που παρακολούθησαν τον Γιάννη Φετφατζίδη συνομίλησαν τηλεφωνικώς με τον γιατρό της Εθνικής Τάσο Τόκη και ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του.

Εκτός απροόπτου, ο παίκτης θα ταξιδέψει την Τρίτη (31/3) με προορισμό την Ελλάδα, κατόπιν άδειας που εξασφαλίστηκε σε επικοινωνία του Γιώργου Καραγκούνη με την Κιέβο Βερόνα, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα επιστρέψουν στην Ιταλία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ