ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πηγαδάκι" Σκίμπε - Στραματσόνι για Ζέκα

"Πηγαδάκι" Σκίμπε - Στραματσόνι για Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνάντηση με τους προπονητές της Super League είχε "πηγαδάκι" με τον Αντρέα Στραματσόνι για τον Κάρλος Ζέκα. Με ποιον τον συνέκρινε ο Γερμανός κόουτς. Η... ανθρωποφαγία του Κετσπάγια.

Στην συνάντηση των προπονητών της Super League με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, υπήρξε "πηγαδάκι" του ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι για τον Πορτογάλο μέσο του "τριφυλλιού", Κάρλος Ζέκα.

Οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει τον Σκίμπε, με τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό να τον θέλει στην Εθνική και σύμφωνα με την "Πράσινη" ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας μίλησε με τον Ιταλό κόουτς του Παναθηναϊκού για τον κάπτεν της ομάδας, κάνοντας ειδική αναφορά στα τρεξίματα και τον σωματότυπό του. Ο "Στράμα" τον παρομοίασε με τον Μαρκίζιο της Γιουβέντους.

Ο Σκίμπε φέρεται θέλει τον Ζέκα στην Εθνική ομάδα και όλα θα εξαρτηθούν από το ελληνικό διαβατήριο που περιμένει ο Πορτογάλος μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Γερμανός εξετάζει την περίπτωση αυτή, βλέποντας τι ισχύει με τους Μανιάτη και Τζιόλη, οι οποίοι ναι μεν καλούνται στην Εθνική, αλλά δεν υπολογίζονται από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να είναι... ανενεργοί.

Η στιχομυθία Κετσπάγια - Αναστασιάδη

Εξάλλου, στην συνάντηση των προπονητών με τον Σκίμπε, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε σύμφωνα με το Goal ένα τετ α τετ με τον προπονητή της ΑΕΛ, Άγγελο Αναστασιάδη και εκεί φέρεται να του είπε: "Υπάρχει ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός στην Ελλάδα. Δεν έχουν υπομονή. Θέλουν να φτιάξεις ομάδα, να προωθήσεις νέους και να πάρεις αποτελέσματα. Στην Ευρώπη είναι αλλιώς...".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, του είπε: "Εβλεπα τη Θέλτα που νίκησε τη Μπαρτσελόνα...", με τον Κετσπάγια να σχολιάζει: "Ναι... Έχασε η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ ισοπαλία. Τι θα γινόταν εδώ;".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ