ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περισσότεροι από 20.000 στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Κροατίας έχει ξεπεράσει τις 20.000 ενώ και στην διάρκεια της Κυριακής (12/11) θα διατίθενται εισιτήρια.

Πάνω από 20.000 φίλοι της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή (12/11) το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δουν την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Κροατία.Η προπώληση των εισιτηρίων είχε ξεπεράσει κατά πολύ τις 20.000 ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε και θα πρέπει να προσέξουν όλοι οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πως τα εισιτήρια στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα δίνονται μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Η συνήθης διαδικασία, δηλαδή της πώλησης μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα, έχει διαφοροποιηθεί για λόγους ασφαλείας.

Η onlineπώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.grμέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ