ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέλκας: "Να πάμε στην επόμενη διοργάνωση"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας και την επόμενη μέρα κατά την αποχώρηση του από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στην επόμενη διοργάνωση είναι το ζητούμενο για τον Δημήτρη Πέλκα σύμφωνα με όσα υποστήριξε κατά την αποχώρηση του από το "Γ. Καραϊσκάκης" ο άσος του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

Για το χειροκρότημα του κόσμου:
"Μας δίνει δύναμη που είναι τόσος κόσμος δίπλα μας. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Με ένα κακό ματς χάσαμε την πρόκριση".

Για το τι κέρδισε η ομάδα:
"Σίγουρα αυτό που κερδίσαμε ήταν πως από το μηδέν βρεθήκαμε να διεκδικούμε την πρόκριση. Είναι κρίμα που δεν περάσαμε. Υπάρχουν σίγουρα περιθώρια για βελτίωση, να κάτσουμε και να σκεφτούμε την επόμενη μέρα, ώστε να γίνουμε καλύτεροι, ανταγωνιστική και να κάνουμε τα πάντα για να πάμε στην επόμενη διοργάνωση".

Για το τι έφταιξε:
"Δεν πιστεύω ότι έφταιξε κάτι. Ήμασταν και λίγο άτυχοι. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα που βρίσκεται πολύ χαμήλα να φτάνει τόσο ψηλά μέσα σε δυο χρόνια. Ένα κακό ματς μας άφησε εκτός διοργάνωσης".

Για τη δική του παρουσία:
"Προσωπικά για μένα η επιστροφή στην εθνική είναι πάρα πολύ σημαντική. Ακούω τον εθνικό ύμνο και ανατριχιάζω όπως και κάθε διεθνής πρέπει να είναι έτσι. Είτε είναι φιλικό είτε επίσημο θα είμαι πάντα διαθέσιμος. Η Εθνική είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ