ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παραιτήθηκε ο βοηθός του Σκίμπε

Παραιτήθηκε ο βοηθός του Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, Ηρακλής Μεταξάς, παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Γυρίζει στη Γερμανία και αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες της Λεβερκούζεν.

Ο Ηρακλής Μεταξάς υπέβαλε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του στην ΕΠΟ και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη θέση του βοηθού του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Προσωπικοί λόγοι ήταν αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τον Έλληνα ομογενή προπονητή σε παραίτηση καθώς δεν μπορούσε μακριά από την οικογένειά του, η οποία μένει μόνιμα στη Γερμανία.

Ο Ηρακλής Μεταξάς, μάλιστα, αναμένεται να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, με πιθανότερο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της ομάδας Κ19 των "ασπιρίνων".

Λίγη ώρα αργότερα βγήκε και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ που ανέφερε:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ο Ηρακλής Μεταξάς αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, ύστερα από δικό του αίτημα για οικογενειακούς λόγους.

Ο κ. Μεταξάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω για την Εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Δυστυχώς οικογενειακοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε».

Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε από την πλευρά του δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ηρακλή για την προσφορά του στην ομάδα και για την υποδειγματική συνεργασία του. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να μας βοηθά. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Τέλος, από την ΕΠΟ τονίζεται: «Ο Ηρακλής Μεταξάς, στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην Εθνική Ανδρών συνέβαλε στη δημιουργία του καλού κλίματος στην ομάδα, αλλά και στην τοποθέτηση των βάσεων για την επιτυχία στα προκριματικά του Μουντιάλ, την οποία προσδοκούν όλοι οι Έλληνες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του»".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ