ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Θα πρέπει να γίνουν πολλά"

Παπασταθόπουλος: "Θα πρέπει να γίνουν πολλά"
Παπασταθόπουλος INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν στην Εθνική για να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ μίλησαν και οι Ταχτσίδης, Τζανετόπουλος και Πέλκας μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία και τη νίκη με 4-3.

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία και αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να γίνει, ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να επιστρέψει στις επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

"Είναι κομβικό το σημείο, στο οποίο βρισκόμαστε. Θα πρέπει να γίνουν πολλά και να αλλάξουν πολλά. Πιστεύω ότι σε αυτόν τον όμιλο τρομερά μεγάλη ευθύνη φέρουμε εμείς, όπως και τρομερά μεγάλη ευθύνη φέρουν όσοι διοικούν και ασχολήθηκαν με την ομάδα. Θα πρέπει να έρθει ένας προπονητής. Να μπει μια τάξη και κανόνες στην ομάδα και ο κάθε παίκτης που έρχεται να δίνει το 100% των δυνάμεών του για την Εθνική. Και το εμείς να είναι πάνω από το εγώ τους. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά", είπε ο διεθνής στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ταχτσίδης: "Το είχαμε ανάγκη και εμείς και όλος ο κόσμος"

"Δεν έχει σημασία η εμφάνιση αλλά η νίκη. Το είχαμε ανάγκη και εμείς και όλος ο κόσμος για να αλλάξει η ψυχολογία. Ελπίζω και ο κόσμος σήμερα να χάρηκε το παιχνίδι. Η Εθνική δεν άλλαξε σε 24 ώρες. Όλοι προσπαθούσαμε πάντα για να κάνουμε κάτι καλό. Το ότι δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα είναι γεγονός. Εμείς σήμερα είπαμε θα το γυρίσουμε και το κάναμε. Πλέον κοιτάμε το Μουντιάλ. Κοιτάμε μπροστά και με έναν σωστό προπονητή μπορούμε να πάμε μπροστά. Βλέπετε έχει ταλέντο η ομάδα και με έναν σωστό προπονητή μπορούμε πολλά", τόνισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και και είπε ακόμα ότι το γκολ του το αφιέρωσε στη νεογέννητη κόρη του.

Τζανετόπουλος: "Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα"

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, είπε με τη σειρά του: "Όπως είχα πει και για την κλήση μου, έτσι και σήμερα. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε το πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Μπορεί να παίξει καλύτερα η Εθνική, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Περιμέναμε να έρθει η στιγμή που θα αντιδράσουμε, γιατί υπήρχε πολύ βάρος στις πλάτες μας. Μακάρι το σημερινό παιχνίδι να είναι το έναυσμα για μια καλύτερη αρχή.

Όσο για τη νίκη, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ένα καλό ξεκίνημα, γιατί υπάρχει ποιότητα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα".

Πέλκας: "Θέλαμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι"

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, είπε: "Θέλαμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να δώσουμε το 100%. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, θέλει πολύ δουλειά και σιγά-σιγά για να έρθει και πάλι αυτή η ομάδα εκεί που της αρμόζει", ενώ για το ότι έπαιξαν μαζί ο ίδιος και οι Φορτούνης, Μάνταλος, σχολίασε:

"Ήμασταν τρεις μέσοι που μπορούσαμε να αλλάζουμε να κινούμαστε ελεύθερα. Πρώτη φορά παίξαμε έτσι, δεν ήταν εύκολο, όμως επειδή σε όλα τα παιδιά μας αρέσει να έχουμε κάτω την μπάλα μας βοήθησε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε να έχουμε κάτω την μπάλα, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν γιατί παίζαμε για πρώτη φορά μαζί. Είπαμε βήμα-βήμα κοιτάζουμε την συνέχεια. Όλοι μας δείξαμε διάθεση γιατί δεν έχουμε πολλές συμμετοχές με την Εθνική. Είχαμε όρεξη, τρέξαμε και μας βγήκε το καλό παιχνίδι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ