ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Σκοπός μας να πετύχουμε τον επόμενο στόχο"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αποκλεισμό της Εθνικής μας και για τον επόμενο στόχο, τα προκριματικά του EURO 2020.

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε τελικά απέναντι στην Κροατία, αν και έπεσε με το κεφάλι ψηλά και μαχόμενη. Χθες βράδυ (12/11), έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 με την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας λόγω της ήττας με 4-1 στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη (9/11).

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο εκ των αρχηγών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό και για τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τα προκριματικά του EURO 2020.

"Η πρόκριση στο Μουντιάλ χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Κροατία και εμείς οι παίκτες φέρουμε την ευθύνη για αυτόν τον αγώνα. Προσωπικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το θερμό του χειροκρότημα που, παρά την απογοήτευση, μας χάρισε απόψε. Από αύριο πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο στόχο μας και να γίνει σκοπός μας να τον πετύχουμε", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ