ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Νίκη ακόμα και με 1-0 στο 90ο λεπτό"

Παπασταθόπουλος: "Νίκη ακόμα και με 1-0 στο 90ο λεπτό"
INTIME SPORTS

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Δημήτρης Κολοβός, μίλησαν πριν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας και αναφέρθηκαν στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε που χαρακτηρίζεται δίχως αύριο.

Πριν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Δημήτρης Κολοβός ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ανέφερε αρχικά: "Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, πρέπει να κερδίσουμε, το θέλουμε πάρα πολύ και μόνο αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα ελπίζουμε σε κάτι καλό".

Για την "λειψανδρία" στην επίθεση, είπε: "Το γκολ είναι ο στόχος μας, πρέπει να βάλουμε γκολ για να κερδίσουμε. Από την άλλη, δεν πρέπει να φάμε και γκολ. Το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύουμε, επειδή ακούμε ένα όνομα και μια ομάδα που δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό".

Για το αν υπάρχει πίεση, σχολίασε: "Σίγουρα, αφού βλέπουμε ότι δεν χωράει λάθος στη βαθμολογία πια και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι, οπότε η πίεση είναι ξεκάθαρη".

Για τον στόχο της ομάδας: "Μπαίνουμε μέσα με καθαρό μυαλό, να κερδίσουμε το παιχνίδι και προσωπικά θα είμαι και ευχαριστημένος αν κερδίσουμε 1-0 με γκολ στο 90', αρκεί να κερδίσουμε".

Κολοβός: "Υπάρχει πίεση, εννοείται"

Ο Δημήτρης Κολοβός, είπε με τη σειρά του: "Είμαι χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε να είναι η Εθνική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κάνουμε κάτι καλό, να κερδίσουμε σίγουρα τα Φερόε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμα πιο δύσκολα".

Για το αν υφίσταται πίεση στην ομάδα, ανέφερε: "Υπάρχει πίεση, εννοείται. Η ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι στην τελευταία θέση, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα, αρχής γενομένης από τα Φερόε".

Για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, τόνισε: "Ο προπονητής προσπαθεί να μας βοηθήσει, το έχει κάνει σίγουρα, άλλαξε κάποια πράγματα με την Ουγγαρία και θα αλλάξει και άλλα με τα Φερόε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ