ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Ξαναγίναμε ομάδα, θέλουμε τύχη για το Μουντιάλ"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ανάρτηση στο Instagram, υποστήριξε πως πρωταρχικός στόχος της Εθνικής ήταν να ξαναγίνει ομάδα, ενώ τόνισε πως πλέον χρειάζεται και η τύχη για την πρόκριση στα μπαράζ.

Η Εθνική Ελλάδας, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 2-1 της Κύπρου στο "ΓΣΠ" για την 9η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, επιστρέφοντας σε... τροχιά μπαράζ.

Μία ημέρα μετά τη σημαντική νίκη, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ανάρτηση στο Instagram, υποστήριξε πως πρωταρχικός στόχος της Εθνικής ήταν να ξαναγίνει ομάδα, ενώ τόνισε πως πλέον χρειάζεται και η τύχη για την πρόκριση στα μπαράζ, αφού δεν είναι μόνο στο χέρι των διεθνών.

"Ο πρώτος στόχος μας ήταν να ξαναγίνουμε ομάδα και το καταφέραμε. Τώρα, χρειαζόμαστε άλλα 90 λεπτά και τύχη για να βρεθούμε στο δρόμο για μια μεγάλη πρόκριση, στο Μουντιάλ του 2018", αναφέρει η ανάρτηση του στόπερ της Ντόρτμουντ.

Δείτε την ανάρτηση:

Παπασταθόπουλος: "Ξαναγίναμε ομάδα, θέλουμε τύχη για το Μουντιάλ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ