ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Φταίμε όλοι"

Παπασταθόπουλος: "Φταίμε όλοι"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας στις Νήσους Φερόε, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστήριξε ότι η ευθύνη για την κακή πορεία ανήκει σε όλους και τόνισε την ανάγκη να φτιαχτεί μία νέα Εθνική.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας, στην ήττα από τις Νήσους Φερόε, υπερθεμάτισε της ανάγκης οι διεθνείς να κοιτάξουν μπροστά, να μπορέσουν να κάνουν τέσσερις νίκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ευθύνη για την κακή πορεία ανήκει σε όλους.

"Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το πράγμα πήγε στραβά από την αρχή. Εχουμε μεγάλη ευθύνη όλοι, όμως υπάρχουν δυο τινά: Η κοιτάμε μπροστά για να φτιάξουμε κάτι καινούργιο για το Μουντιάλ η τραβάμε τον δρόμο μας ο καθένας ξεχωριστά.

Πρέπει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προσπαθεί από το 1΄εώς το 90΄, που να σέβεται το εθνόσημο. Δεν είναι θέμα αλλαγών σε παίκτες. Απλά θα πρέπει να έρθει πίσω η ομοιογένεια των προηγούμενων ομάδων. Να προσπαθήσουμε ατομικά ο καθένας περισσότερο, να αγαπήσουμε και πάλι την Εθνική. Να σεβόμαστε ο καθένας τον διπλανό του", υποστήριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ