ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Ένα από τα πιο δύσκολα βράδια μου"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Α) ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Παπασταθόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο, ενώ χαρακτήρισε το βράδυ του Σαββάτου (7/10) ως ένα από τα πια δύσκολα της καριέρας του. Τι είπαν Τζιόλης και Τζαβέλλας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Ελλάδας και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δήλωσε μετά το 1-2 κόντρα στην Κύπρο, στην τηλεόταση του ΟΤΕ: "Πήραμε αποτέλεσμα που μας φέρνει εκεί που θέλαμε. Σημαντικό ματς με το Γιβραλτάρ, να το πάρουμε. Ήταν τελικός με την Κύπρο. Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε στην Κύπρο, στη χώρα με την οποία έχουμε τον Εθνικό Ύμνο. Είμαστε ένα Έθνος, αδέρφια.

Αποδείξαμε για 90 λεπτά ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα, με οποίο χωρίζεται στη μέση ένας λαός, αλλά μετά το 90λεπτο, σκεφτόμαστε, εμείς οι Έλληνες τουλάχιστον έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε, ότι θα πρέπει να βαδίζουμε μαζί για το συμφέρον της χώρας μας. Δείξαμε και οι δύο ομάδες ότι είμαστε επαγγελματίες, αποδείξαμε ότι αγαπάμε αυτό το άθλημα".

Μπήκαμε νωχελικά, αλλά όταν ξέρεις το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (αναφέρεται στη νίκη του Βελγίου κόντρα στη Βοσνία) και έχεις αυτό το άγχος, ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς από άποψη συγκέντρωσης, μέσα στο μυαλό μου, ανάμικτα συναισθήματα. Όποιος πει ότι δεν σκεφτόταν το άλλο ματς, λέει ψέματα".

ΤΖΙΟΛΗΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Μετά το ματς ο ένας εκ των σκόρερ της Εθνικής, Αλέξανδρος Τζιόλης, ρωτήθηκε για το αν αυτή η εμφάνιση και το γκολ ήταν απάντηση σε αυτούς που του ασκούσαν κριτική, και απάντησε: "Καμία απάντηση στους επικριτές μου. Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε κανέναν".

Σχολίασε ακόμη: "Είμαι ανακουφισμένος. Απομένει ένα ματς. Υπήρχε αρκετό άγχος, βλέπαμε νωρίτερα το προηγούμενο παιχνίδι. Πάντα όταν ισοφαρίζεις γρήγορα, νιώθεις καλά. Είχαμε ευκαιρίες για το 3-1 και θα προτιμούσα αυτό το παιχνίδι να το τελειώναμε πιο εύκολα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: "ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ"

Το αριστερό μπακ της Εθνικής, Γιώργος Τζαβέλλας, δήλωσε: "Αυτά τα ματς είναι τα χειρότερα. Επιστρέψαμε γρήγορα στο παιχνίδι και αυτό ήταν το κλειδί. Δεν πιάσαμε την απόδοση άλλων αγώνων, αλλά απαιτούμενοι όμως ήταν οι τρεις βαθμοί. Το μοναδικό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι κάναμε το χρέος μας. Παίξαμε με μια ψυχωμένη ομάδα. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πάμε στα μπαράζ. Αν είναι όλα καλά την Τρίτη, θα διαλέξω και αντίπαλο για τα μπαράζ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ