ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Είμαι τόσο περήφανος που είμαι Έλληνας"

Bosnia's Edin Dzeko, right, duels for the ball with Greece's Sokratis Papastathopoulos, during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Edin Dzeko, right, duels for the ball with Greece's Sokratis Papastathopoulos, during their World Cup Group H qualifying match at the Bilino Polje Stadium in Zenica on Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Amel Emric) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε πως είναι πολύ υπερήφανος που είναι Έλληνας και πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τι είπε μετά το ματς ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος μάλιστα πήρε το καλύτερο δώρο για τα 29α γενέθλιά του με το 0-0 της Εθνικής μας με την Βοσνία στη Ζένιτσα, έκανε ανάρτηση στο Facebook και ανέφερε πως αισθάνεται πολύ υπερήφανος ως Έλληνας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ: Νίκος Συριώδης

Τα όσα έγιναν στη Ζένιτσα μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και τα γιουχαΐσματα στον εθνικό μας ύμνο, ήταν λογικό να... ξυπνήσει μέσα του το πατριωτικό του, όπως βέβαια και το ότι η ομάδα πήρε μια πολύ σημαντική ισοπαλία, που της δίνει τον πρώτο λόγο για την δεύτερη θέση. Αν τα καταφέρει η γαλανόλευκη, πάει στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

"Είμαι τόσο υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Για μας τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", έγραψε ο Sokratis, ο οποίος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν, μιας και απομένουν ακόμα τέσσερα ματς, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει να υποδεχτεί και το Βέλγιο, ενώ παραμένει στο εύθραυστο +1 από τους Βόσνιους.

Ιδού το ποστάρισμά του:

Φορτούνης: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Εξάλλου, σε δηλώσεις μετά τον αγώνα στη Ζένιτσα, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για μας, διότι παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μέσα στην έδρα της Βοσνίας είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις, εμείς μπορούσαμε να το κλέψουμε το αποτέλεσμα στο τέλος, αλλά παραμένουμε σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε, έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας. Η Εθνική είναι πολύ καλά, βλέπουμε πως η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και πιστεύουμε κι εμείς στην πρόκριση".

AP Photo/Amel Emric

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ