ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Δεν είναι ευθύνη του Σκίμπε"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στα μαζεμένα ατομικά λάθη που έφεραν την βαριά ήττα στο "Maksimir", υποστηρίζοντας ότι δεν έφταιγαν οι επιλογές του Σκίμπε, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στη ρεβάνς. Τι δήλωσε ο Ζέκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός της Ελλάδας στην κάμερα του OTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ζάγκρεμπ:

"Δύσκολο βράδυ. Αποδείχθηκε πως σε αυτό το ματς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Η Κροατία ήταν καλύτερη. Πρώτη φορά στην προκριματική φάση κάναμε τόσα λάθη μαζεμένα. Τα περισσότερα ατομικά.

Δεν πατάγαμε καλά και δεν ήταν θέμα συστήματος. Δεν είναι ευθύνη του Σκίμπε. Αν δεις τα γκολ που φάγαμε και πώς τα φάγαμε, το τελευταίο που φταίει είναι το σύστημα.

Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτη γήπεδο. Κατά 90% έχουμε χάσει την πρόκριση αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Θα παίξουμε σα να έχει έρθει 0-0 το πρώτο ματς και εφόσον τελικά αποκλειστούμε θα ήθελα τουλάχιστον να γίνει με μια νίκη".

ΖΕΚΑ: "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ"

Ο Κάρλος Ζέκα από την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

"Έχουμε τη ρεβάνς στην Αθήνα και θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο. Κάναμε λάθη, τώρα δεν αλλάζει, πρέπει να τα δούμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά για να τα δώσουμε όλα.

Υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια, δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να δεχθούμε τέσσερα γκολ. Πρέπει μαζί να σκεφτούμε τι δεν λειτούργησε σήμερα και να παίξουμε καλύτερα την Κυριακή".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο ο Σταφυλίδης
Βαριά ήττα για την Ελλάδα, 4-1 απ'την Κροατία
Η τρομερή διπλή επέμβαση του Καρνέζη
Αποβλήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Τσάνας
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Σκίμπε: "Δεν είναι ώρα να είμαι αισιόδοξος"
"Κράξιμο" στην Εθνική από τους χρήστες του twitter
Τρία στο 33' από την εποχή του Ντέταρι η Ελλάδα!
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ