ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική Νέων, 0-0 με την Ολλανδία

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική Νέων, 0-0 με την Ολλανδία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στην Εθνική Νέων και την αντίστοιχη της Ολλανδίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Elite Round με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να τερματίζει στην δεύτερη θέση.

Δεν κατάφερε να νικήσει την Ολλανδία και να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων η Εθνική Ελλάδος μετά το ισόπαλο 0-0 με τους "οράνιε" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Elite Round.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα το πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχε που σε συνδυασμό με την ήττα της Ουκρανίας από τη Φινλανδία με 2-1 θα έδινε την πρόκριση στην Εθνική Νέων.

Για την Ελλάδα κορυφαίοι σε απόδοση ήταν οι Σιαμπάνης, έπιασε και πέναλτι, Ρέτσος και τους ακολούθησε ο Βρουσάι αλλά όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιάννη Γκούμα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

Η Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε με ένα 4-4-1-1 με τον Σιαμπάνη κάτω από το τέρμα. Ο Νάτσος ως δεξί μπακ, οι Ρέτσος, Ευαγγέλου στόπερ και ο Φουάσης ήταν το αριστερό μπακ. Τα δυο αμυντικά ήταν οι Μίγγος, Λάμπρου, στα δεξιά έπαιξε ο Βρουσάι και αριστερά ο Κατράνης με τον Καμπετσή να παίζει πίσω από τον Παυλίδη.

Η Ολλανδία μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε δοκάρι μόλις στο 4' με σουτ του Πιρού το οποίος όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Σιαμπάνη. Η Ελλάδα απάντησε και είχε μια καλή στιγμή στο 5' με τον Παυλίδη αλλά ο Μπάιλο μπλόκαρε την μπάλα. Στο 25' η Ελλάδα είχε νέα καλή στιγμή με τον Καμπετσή αλλά και πάλι ο Μπάιλο είπε όχι σώζοντας την εστία του. Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Ολλανδία που απείλησε στο 43' με τον Πιρού αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές και προσέχοντας ακόμα περισσότερο την άμυνα τους με την Εθνική Ελλάδος να έχει τρομερή αμυντική τακτική. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο χάθηκε στο 63' με τον Κλάιφερτ να είναι άστοχος. Το ίδιο άστοχος ήταν και ο Καμπετσής για την Ελλάδα στην πρώτη τελική του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο δεύτερο μέρος.

Στο 80' οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σιαμπάνης ανέτρεψε τον Πιρού. Ο Καντιόγλου ανέλαβε την εκτέλεση με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να αποκρούει ενώ στη συνέχεια έπιασε εκ νέου και το σουτ του επιθετικού των Ολλανδών και κράτησε το μηδέν για την εστία της Εθνικής Ελλάδος.

Στα τελευταία δέκα λεπτά που έμειναν μέχρι τη λήξη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι το ισόπαλο 0-0 έδωσε την πρόκριση στην Ολλανδία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:Μπάιλο, Ζέεφαουκ, Φλοράνους, Φαν Ντρόνχελεν, Βάινταλ, Κουπμάινερς, Κονγκόλο (78' Φαν Μπέρχεν), Ντε Βιτ, Κλάιφερτ, Καντιόγλου (90' Χούχμα), Πιρού.

ΕΛΛΑΔΑ:Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Ρέτσος, Φουάσης (70' Μπαστιάνος), Μίγγος, Λάμπρου (88' Μπουζούκης), Βρουσάι, Παυλίδης, Κατράνης, Καμπετσής.

Είδε το ματς ο Σκίμπε

Τοπαιχνίδι, που διεξήχθη στο Άσεν υπό το βλέμμα του κ. Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος θέλησε να πάρει μια γεύση από την Εθνική Νέων και τους παίκτες που είχε μαζί του ο Γιάννης Γκούμας.

Η Βαθμολογία

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολλανδία 3 3-0 7
2. Ελλάδα 3 4-3 4
3. Φινλανδία 3 3-6 3
4. Ουκρανία 2 3-4 3
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ