ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παίζει ο Παπασταθόπουλος στο "Maksimir"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί στην αυριανή (9/11, 21:45) αναμέτρηση με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, εν αντιθέσει με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο. Τα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε για την ενδεκάδα.

Μπορεί να πονάει, μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αυριανή (9/11, 21:45) μάχη της Εθνικής μας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής σέντερ μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης, ανακουφίζοντας και τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν θα ήθελε με τίποτα να μην τον έχει στην διάθεσή του σε ένα τόσο κομβικό ματς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Ο "Πάπα" προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του (ανοιχτή μόλις για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου), σφίγγει τα δόντια και δίνει το παρών, έχοντας στο πλάι του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αφού ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος. Ταξίδεψε βέβαια με την Εθνική, ώστε να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ελέω FIFA και της παραβίασης του Fair Play στο ματς με την Κύπρο.

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται πιο πίσω από τον Παπασταθόπουλο και το να μπορέσει να ξεκινήσει, συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον πάγκο, με δεδομένο ότι υπάρχει και η ρεβάνς την Κυριακή (12/9) στο Φάληρο, όπου εκεί ο Σκίμπε θέλει να τον έχει πάνοπλο.

Ο "Τόρο" θέλει όσο τίποτα να παίξει, όμως δεν θα πρέπει να ρισκάρει, διότι το δικό του πρόβλημα είναι μυικό (θλάση πρώτου βαθμού) και ως εκ τούτου υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΙΜΠΕ

Αναφορικά με τα πλάνα του Σκίμπε, το 4-2-3-1 δύσκολα θα το αποχωριστεί, αφού με αυτό έχει πορευτεί σε όλα τα προκριματικά, με εξαίρεση το εντός έδρας ματς με το Βέλγιο, όπου κάναμε και την μοναδική μας ήττα.

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, αριστερά ο Τζαβέλλας, δεξιά ο Ρέτσος και οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζέκα και Τζιόλης συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα, με τον φορμαρισμένο Ταχτσίδη και τον Σάμαρη να διεκδικούν επίσης θέση.

Από 'κει και πέρα, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στις δυο πτέρυγες θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας, εκτός αν ο κόουτς προτιμήσει άλλον παίκτη στα δεξιά, όπως τον Χριστοδουλόπουλο ή να πάει με τον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη. Υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά, με τον προπονητή να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει τι θα γίνει με τους τραυματίες.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκίμπε: "Άδικη η FIFA με Μανωλά"
Παπασταθόπουλος: "Πονάω, αλλά θέλω πολύ να παίξω"
Οι 14 Έλληνες και Κροάτες που χάνουν τη ρεβάνς με μία κάρτα
Η πιθανή 11άδα της Κροατίας
Γιαννακόπουλος: "Όταν έχεις πάρει το Euro 2004, δεν βλέπεις κανέναν"
Δρακόντεια τα μέτρα της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ στο "Maksimir"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ