ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οχι σε φωτογραφία, ναι σε καφέ με τον Τσίπρα

Οχι σε φωτογραφία, ναι σε καφέ με τον Τσίπρα
Τσίπρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε τους Έλληνες διεθνείς του 2004 στη σουίτα τους στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά όταν τους ζητήθηκε να φωτογραφηθούν μαζί του από τον φωτογράφο της ΕΠΟ, απάντησαν αρνητικά.

Διάθεση για συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είχαν οι διεθνείς του 2004. Διάθεση για φωτογραφίες μαζί του, όμως, όχι!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκέφθηκε τους Έλληνες διεθνείς του 2004, στη σουίτα τους στο φαληρικό γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία. Πολλοί απουσίαζαν τη στιγμή που μπήκε μέσα μαζί με τους υπεύθυνους ασφαλείας. Οι υπόλοιποι αιφνιδιάστηκαν! Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν χαμογελαστός και έτοιμος για κουβέντα, αλλά αρχικά εισέπραξε αμηχανία. Η κουβέντα άρχισε γρήγορα, κυρίως με τον Βασίλη Τσιάρτα και τον Άγγελο Μπασινά, όμως δεν επεκτάθηκε σε ζητήματα που ίσως θα ήθελε ο Πρωθυπουργός.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι διεθνείς αρνήθηκαν να βγάλουν μαζί του αναμνηστική φωτογραφία όταν τους ζητήθηκε από τον φωτογράφο και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΠΟ, διότι δεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε οποιουδήποτε είδους επικοινωνιακή πρακτική, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι "χρέωσαν" στον Πρωθυπουργό την πρωτοβουλία για φωτογραφία.

Οταν, πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε από τη σουίτα των διεθνών το ματς περίπου μέχρι το 60', τους είπε ότι θα ήθελε να τα πουν από κοντά και να... πιουν έναν καφέ με σοβαρή συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι διεθνείς ήταν και πάλι διστακτικοί. Όχι αρνητικοί. Διστακτικοί. Διότι αν γίνει αυτή η συνάντηση, θέλουν να έχει ουσία, να παρουσιάσουν συγκροτημένα τις απόψεις τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην γίνει για εντυπώσεις και επικοινωνιακούς σκοπούς.

Ίσως αυτή η συνάντηση κανονιστεί επισήμως και λίαν συντόμως καθώς ήδη βρίσκονται στην τελική ευθεία από τους πρωταθλητές Ευρώπης οι διαδικασίες για την ίδρυση σωματείου με καθορισμένο καταστατικό. Η ονομασία του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr έχουν συμφωνήσει οι 22 εκ των 23 πρωταθλητών Ευρώπης του 2004, με μοναδικό "απόντα" τον Μιχάλη Καψή, ο οποίος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα.

Σημειώνεται ότι οι διεθνείς του 2004 που βρέθηκαν χθες στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Τσιάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Δέλλας, Νικολαϊδης, Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λάκης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ