ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ορφανίδης, Καραχάλιος οι σκόρερ της Ελλάδας Κ19 μιλούν για τη συνέχεια

Ορφανίδης, Καραχάλιος οι σκόρερ της Ελλάδας Κ19 μιλούν για τη συνέχεια
INTIME SPORTS

Χαμηλούς τόνους, εύσημα στην ομαδική λειτουργία και αποφασιστικότητα αναδεικνύονται από τις δηλώσεις των δύο σκόρερ της Εθνικής Νέων, Πέτρο Ορφανίδη και Ζήση Καραχάλιο!

Η Ελλάδα Κ19 επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας στην πρεμιέρα του Euro U19, αρχίζοντας ιδανικά τη διοργάνωση και δείχνοντας ότι έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Οι δύο σκόρερ της Εθνικής Νέων, Πέτρος Ορφανίδης και Ζήσης Καραχάλιος, μίλησαν για τα συναισθήματα τους και για την ομαδική προσπάθεια, η οποία έφερε την επικράτηση!

Οι δύο παίκτες στάθηκαν στην ωριμότητα που διαχειρίστηκαν οι διεθνείς το ματς, ειδικά στα δύσκολα πρώτα λεπτά.

Ορφανίδης: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη μέχρι να βρεις τα πατήματα σου. Αρχίσαμε λίγο νωθρά, στη συνέχεια ισορροπήσουμε και προηγηθήκαμε. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να νικήσουμε, γιατί στις πρεμιέρες πρέπει να νικάς. Το πετύχαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Δεν μετράει ποιος έβαλε το γκολ, ποιος έκανε την ασίστ. Όλη η ομάδα προσπάθησε, είναι μία συνολική προσπάθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το πάθος και τη θέληση που έδειξε.

Καραχάλιος: Ξέραμε τις δυσκολίες της πρεμιέρας, δουλέψαμε σκληρά αυτές τις ημέρες με τον προπονητή μας. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε άγχος, μετά ανεβήκαμε, μας βοήθησε και το γκολ που πετύχαμε και αφού κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι, είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο να κρατήσουμε τη νίκη. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αυστρία στη Λάρισα και πιστεύω με άλλη μία νίκη θα περάσουμε στην πεόμενη φάση.

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, γιατί έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου. Όλα τα παιδιά κρατήσαμε το αποτέλεσμα και άξια πήραμε τη νίκη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ