ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Όνειρο ζωής η κλήση στην Εθνική"

"Όνειρο ζωής η κλήση στην Εθνική"

Oι Γιώργος Κουτρουμπής και Μανώλης Σιώπης παραχώρησαν συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, με αφορμή την κλήση τους στην Εθνική Ελλάδας.

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη οδήγησε τον Μίκαελ Σκίμπε να καλέσει στην Εθνική Ελλάδας για τον αγώνα με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη τους Γιώργο Κουτρουμπή και Μανώλη Σιώπη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και όπως είναι λογικό εξέφρασαν τη χαρά τους, με δήλωση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Αρχικά, ο μέσος του Πανιωνίου έκανε λόγο για "όνειρο ζωής", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την ευκαιρία.

"Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογο μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απ' την πλευρά του, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την Εθνική να πετύχει τους στόχους της, αρχής γενομένης απ' τον αγώνα με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

"Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, η οποία είναι ξαφνική. Με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε Κουτρουμπή και Σιώπη ο Σκίμπε
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ