ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όλα ΟΚ με Παπασταθόπουλο, ανησυχία για Τοροσίδη ενόψει Βελγίου

Όλα ΟΚ με Παπασταθόπουλο, ανησυχία για Τοροσίδη ενόψει Βελγίου

Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο 1ο ημίχρονο των αγώνων των ομάδων τους, αλλά μόνο για έναν υπάρχει κίνδυνος ενόψει Εθνικής Ελλάδας.

Μία ασθένεια που ταλαιπωρεί τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τις τελευταίες δύο ημέρες, οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή του κατά το 40ό λεπτό της συνάντησης μεταξύ Ντόρτμουντ και Χέρτα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αισθανόταν ζάλη και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα, με συνέπεια ο Πέτερ Μπος να βάλει στη θέση του τον Εμέρ Τοπράκ, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπορούσια.

"Ήταν άρρωστος εδώ και δύο ημέρες. Είχε κάτι με το στομάχι του και σήμερα δεν είχε δύναμη. Πρέπει να πάρει τα φάρμακά του και να επιστρέψει γρήγορα", τόνισε ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του 29χρονου διεθνή στην αναμέτρηση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντίπαλο το Βέλγιο στο Φάληρο στις 3 Σεπτεμβρίου δεν τίθεται σε κίνδυνο (για τον αγώνα με την Εσθονία στις 31 Αυγούστου είναι τιμωρημένος).

Αντιθέτως, ενδέχεται ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, να μην καταφέρει να αγωνιστεί. Ο 32χρονος αριστερός μπακ αντικαταστάθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπολόνια με τη Μπενεβέντο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιταλικού συλλόγου, υπέστη μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι, ο οποίος θα εκτιμηθεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις δύο αναμετρήσεις των προκριματικών.

Photo credits: Borussia Dortmund twitter

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ