ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι δοκιμές του Ρανιέρι για την 11άδα

Οι δοκιμές του Ρανιέρι για την 11άδα
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έκανε τις δοκιμές του ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι. Ποιους σκέφτεται για το αρχικό σχήμα ο Ιταλός προπονητής (VIDEO).

Φαίνεται πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσει στον αγώνα με τη Φινλανδία ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός προπονητής έκανε τις δοκιμές του στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας, στην οποία πήρε μέρος και ο Βασίλης Τοροσίδης, ξεπερνώντας το πρόβλημα οσφυαλγίας που αντιμετώπισε.

Ο πολύπειρος ομοσπονδιακός προπονητής, σκέφτεται τον Σταφυλίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Χολέμπας, με τον Γιαννούλη να μένει στον πάγκο. Από 'κει και πέρα, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα θα είναι Ταχτσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε διπλό στην προπόνηση, αλλά ήταν αρκετά μπερδεμένο, καθώς οι "βασικοί" είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες. Με τη μία έπαιζαν οι αμυντικοί και οι επιθετικοί και με την άλλη ομάδα οι μέσοι, θέλοντας να τους τσεκάρει διεξοδικά ο Ρανιέρι ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Στην προπόνηση, το "παρών" έδωσε τόσο ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ