ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι απαντήσεις της ΕΠΟ στις αιχμές του Σάντος

Οι απαντήσεις της ΕΠΟ στις αιχμές του Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε αιχμές εναντίον της ΕΠΟ στο επίμαχο θέμα της τιμωρίας, λέγοντας πως δεν είχε επαρκή ενημέρωση, με την Ομοσπονδία να δίνει τις απαντήσεις της.

Μια διαμάχη που εν πολλοίς χαλάει την αγαστή συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος έχει ξεσπάσει με αφορμή την τιμωρία του Πορτογάλου προπονητή από την FIFA για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ.

Μιλώντας στην "Α Bola", ο Σάντος άφησε αιχμές για ανεπαρκή ενημέρωση από την ελληνική Ομοσπονδία, λέγοντας παράλληλα πως θα ασκήσει έφεση για την τιμωρία των οκτώ αγωνιστικών που του επιβλήθηκε.

Μια ημέρα μετά, η ΕΠΟ έρχεται να απαντήσει σε όσα της καταλογίζει ο Πορτογάλος κόουτς και έχει τέσσερις άξονες, θέλοντας να καλύψει όλο το φάσμα των αιτιάσεων του πρώην ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα.

Κατ' αρχάς, τονίζεται πως η ΕΠΟ είχε ερωτηθεί από τη FIFA για το αν ο κ. Σάντος επιθυμούσε να εκφράσει εγγράφως τις όποιες θέσεις η αντιρρήσεις του για το θέμα της αποβολής του στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ενόψει της έκδοσης απόφασης απο την Πειθαρχική Επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Δεύτερον, υπήρξε έγγραφη ενημέρωση από την ΕΠΟ προς τους κ.κ. Φερνάντο Σάντος και Τάκη Φύσσα, για την υπόθεση αυτή, προτείνοντας μάλιστα να παρασχεθεί η συνδρομή των υπηρεσιών της.

Τρίτον, η Ομοσπονδία δεν έλαβε σχετική απάντηση. Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την ΕΠΟ.

Τέταρτον, τονίζεται πως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ