ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στην Elite Round

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στην Elite Round

Διαβάστε ποιοι είναι οι 27 υποψήφιοι αντίπαλοι για την Εθνική Νέων ενόψει της Elite Round που θα διεξαχθεί την άνοιξη. Στην Γεωργία από 2 έως 15 Ιουλίου η τελική φάση.

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στην Elite Round καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο που συμμετείχε πίσω από την Αγγλία και πάνω από την Ουαλία και πλέον κοιτάει μπροστά και στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί την άνοιξη χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζει ακριβώς το πότε.

Αυτό που ξέρουν οι Έλληνες διεθνείς είναι ποιες ομάδες θα βρεθούν μαζί τους στην κληρωτίδα και είναι υποψήφιοι αντίπαλοι τους. Καθώς η κλήρωση θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου στη Νιόν.

Αναλυτικά, οι ομάδες που προκρίθηκαν και είναι υποψήφιες αντίπαλοι της ελληνικής είναι οι εξής:

Βέλγιο, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Σκοτία, Γερμανία, ΕΪΡΕ, Αυστρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία, Σερβία, Σλοβακία, Πολωνία, Κροατία, Κύπρος, Τουρκία, Ουκρανία, Ισπανία, Αγγλία.

Στην elite round, οι ομάδες θα χωριστούν σε επτά ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η πρώτη από κάθε γκρουπ θα προκριθεί στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί 2-15 Ιουλίου στην Γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ