ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι τρεις αλλαγές του Σκίμπε με Γιβραλτάρ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με τρεις αλλαγές σε σχέση με την Κύπρο. Διαβάστε ποιες είναι οι σκέψεις του Γερμανού προπονητή για τη νίκη που μας φέρνει στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (10/10, 21.45) το τελευταίο και... καταϊδρωμένο Γιβραλτάρ, το οποίο είναι τελευταίο στη βαθμολογία, δίχως βαθμό και με απολογισμό τερμάτων 3 - 43. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη θα είναι στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ελλείψει του τιμωρημένου Μανωλά, αλλά και του Τοροσίδη που προπονήθηκε δίχως προβλήματα τη Δευτέρα (9/10), αλλά είχε τραυματιστεί ελαφρά εναντίον της Κύπρου, σκέφτεται να κάνει αλλαγές. Τουλάχιστον δύο, ενδεχομένως και τρεις.

Κάτω από τα γκολπόστ παραμένει ο Ορέστης Καρνέζης. Ακραίοι μπακ θα είναι οι ποδοσφαιριστές της Αλάνιασπορ. Δεξιός ο Μανιάτης (είχε παίξει εκεί και με το Βέλγιο) και αριστερός ο Τζαβέλλας. Αντί του Μανωλά θα χρησιμοποιηθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με παρτενέρ τον (αρχηγό, ελλείψει Τοροσίδη) Παπασταθόπουλο.

Αμυντικοί μέσοι οι Ζέκα και Τζιόλης, δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Μάνταλος, "δεκάρι" ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Όσο για τη θέση του αριστερού εξτρέμ; Ένας εκ των Σταφυλίδη - Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μένει να φανεί πού θα κάτσει η... μπίλια.

Υπενθυμίζεται πως τιμωρημένοι είναι και οι Σάμαρης - Δώνης, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν την Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Γιατί δεν έπαιξε ο Λάζαρος"
Μανιάτης: "Το κλίμα γύρισε στην Αυστραλία"
Οι διεθνείς που βρίσκονται στο όριο καρτών!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ