ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι τέσσερις διεθνείς που βρίσκονται στο όριο καρτών!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέσσερις ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέξουν στον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, διότι βρίσκονται στο όριο καρτών και ο λόγος γίνεται για τους Τζαβέλλα, Μήτρογλου, Σταφυλίδη και Ρέτσο.

Οι Μανωλάς, Σάμαρης και Δώνης "κιτρινίστηκαν" στο ματς με την Κύπρο και δεν αγωνίζονται με το Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (10/10, 21:45) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, λοιπόν, εφόσον έρθει (που θα έρθει) το τρίποντο που θα μας στείλει και με τη... βούλα στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα είναι "καθαροί" για τους δυο αγώνες που θα προκύψουν.

Από 'κει και πέρα όμως, υπάρχουν τέσσερις παίκτες που είναι στο όριο καρτών και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως. Ο λόγος γίνεται για τους Τζαβέλλα, Μήτρογλου, Σταφυλίδη και Ρέτσο, οι οποίοι θα πρέπει να μην δώσουν δικαιώματα και να βρίσκονται κανονικά στις επόμενες κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ