ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι σκέψεις του Τσάνα για τη Βόρεια Ιρλανδία

Οι σκέψεις του Τσάνα για τη Βόρεια Ιρλανδία
Τσάνας INTIME SPORTS

Στο κομμάτι της τακτικής δούλεψε περισσότερο ο Κώστας Τσάνας το πρωί της Τρίτης και πριν την αναχώρηση της Εθνικής για το Μπέλφαστ. Σήμερα θα αποκαλύψει περισσότερο τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση, ποιες οι σκέψεις του.

Με την Βόρεια Ιρλανδία αναμετράται η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016. Η γαλανόλευκη θα κυνηγήσει στο Μπέλφαστ το πρώτο της τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία ως τώρα και θυμίζουμε πως είχε νικήσει στο ματς του πρώτου γύρου με 2-0 στο Φάληρο.

Στην προπόνηση της Τρίτης και πριν αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής για το Μπέλφαστ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, δούλεψε στην τακτική χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα, κάτι άλλωστε που έκανε και τις προηγούμενες φορές πριν τα παιχνίδια, θέλοντας να έχει στην... τσίτα όλους τους παίκτες του. Αυτή τη λογική δεν σκέφτεται να την αλλάξει.

Πάντως, για τα περισσότερα πρόσωπα φαίνεται πως έχει αποφασίσει. Στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης και στα δυο άκρα της άμυνας οι Τοροσίδης (δεξιά) και Χολέμπας (αριστερά). Όσο για τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου, θα είναι ο Μόρας, μιας και ο Μανωλάς έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι Τζιόλης και Σάμαρης αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Φορτούνης σε πιο ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο, με τον Κονέ στο ένα "φτερό" και στο άλλο θα ξεκινήσει ένας εκ των Αραβίδη και Καρέλη. Όσο για την επίθεση, θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου. Δεν πρέπει να αποκλείεται και κάποια άλλη διαφοροποιήση, απλά αυτό διαφαίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Απόψε, στο γήπεδο "Γουίντσορ Πάρκ" θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, ενώ να πούμε πως υπήρξε και βιντεοθεραπεία, με τον Κώστα Τσάνα να δείχνει στους παίκτες του το ματς των Βορειοϊρλανδών με τους Ούγγρους, που έληξε με σκορ 1-1. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη στις 19:45 ώρα Ελλάδος και αμέσως μετά θα προπονηθούν οι διεθνείς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ