ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι σκέψεις του Μαρκαριάν και οι πιστοί της Εθνικής

Οι σκέψεις του Μαρκαριάν και οι πιστοί της Εθνικής
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Τα πλάνα του Μαρκαριάν και ο "Γαλανόλευκος Φάρος" που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα (VIDEOS).

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα ξεκινήσει στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε στον αυριανό (13/6) αγώνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016, όπου η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει αποφασίσει εν πολλοίς για τους παίκτες που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας ένα... κενό, όπως είπε και ο ίδιος. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό μπορούμε να πούμε πως οι εκλεκτοί του είναι γνωστοί γι' αυτή την αναμέτρηση.

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα και στην 4άδα της άμυνας -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Σταφυλίδης. Στην 3άδα μπροστά οι Σάμαρης (αμυντικός μέσος), Κονέ και Χριστοδουλόπουλος (εσωτερικοί μέσοι), αριστερός εξτρέμ ο Καρέλης, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Βέβαια, ίσως δούμε και κάποια άλλη απόφαση από τον κόουτς, όπως τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και στον άξονα Νίνη ή Ταχτσίδη.

Να πούμε πως για μια ακόμη φορά η Εθνική μας δεν θα είναι μόνη της, καθώς ο "Γαλανόλευκος Φάρος" δε λείπει ούτε από τα Νησιά Φερόε. Λιγότεροι από άλλες φορές, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει και πάλι εξέδρα που θα φωνάζει για τους διεθνείς μας. Μάλιστα, κάποιοι βρέθηκαν στην προπόνηση και έκαναν το πρώτο τους... ζέσταμα υπό ψιλόβροχο που άρχισε να πέφτει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ