ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι πρώτες κλήσεις του Σκίμπε στην Εθνική

Οι πρώτες κλήσεις του Σκίμπε στην Εθνική
INTIME SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τα φιλικά με το Λουξεμβούργο (13/11) και την Τουρκία (17/11). Αναλυτικά ποιους κάλεσε ο Γερμανός προπονητής.

Τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική ομάδα έκανε ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των δυο επικείμενων φιλικών αγώνων με το Λουξεμβούργο (13/11) και την Τουρκία (17/11) εκτός έδρας, όπου θα πάρει μια πρώτη "γεύση" από το έμψυχο υλικό της γαλανόλευκης.

Ο 50χρονος Γερμανός προπονητής, απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια και η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη (10/11) για προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό. Για την Τετάρτη (11/11), έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις για τους διεθνείς μας, η πρώτη στις 10:30 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ) και η δεύτερη για τις 17:30 (κλειστή).

Οι Νίνης και Γιάννου είναι μεταξύ των εκλεκτών του Σκίμπε, όπως και οι Σιόβας, Τζαβέλλας. Μάλιστα, ο Έλληνας φορ του Αστέρα Τρίπολης έχει ερωτηθεί και για το ενδεχόμενο να φορούσε την φανέλα της εθνικής Αυστραλίας. Πάντως, οι εμφανίσεις του έκαναν τον εκλέκτορα της γαλανόλευκης να τον έχει στις επιλογές του, ενώ στην Εθνική κλήθηκε ξανά και ο Πέτσος της Ραπίντ Βιέννης.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου.

Ο Μίχαελ Σκίμπε πρόκειται να παρακολουθήσει τους αγώνες Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ