ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι καλύτερες στιγμές του Ελλάδα - Ισλανδία

Οι καλύτερες στιγμές του Ελλάδα - Ισλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρακολουθείστε τις κυριότερες φάσεις του φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ισλανδία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μετά τον αγώνα με το Μαυροβούνιο η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου παίζει με την Ισλανδία και μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Το φίλμ του αγώνα:

4'

Οι Ισλανδοί ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. O Χάλφρεντσον εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πλάγια θέση, με την μπάλα να "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο!

19' - Γκολ για την Εθνική

Ο Χάλφρεντσον ανέτρεψε τον Τοροσίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Χαβιέρ Εστράδα έδειξε σωστά την "ασπρη βούλα". Ο Κώστας Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεσε και ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για την Εθνική.

31' - Γκολ για την Εθνική

Στη δεύτερη ευκαιρία της στο ματς η Εθνική έκανε το 2-0. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, οΊνγκασον δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Φορτούνη, κι αυτός μ' ένα εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το 2-0!

32'

Μεγάλη ευκαιρία για τους Ισλανδούς να μειώσουν. ΟΤράουστασον δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

34' - Γκολ για την Ισλανδία

Ο Οικονόμου απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κι οΤράουστασον με σουτ στην κίνηση μείωσε σε 2-1.

43'

Εξαιρετική πάσα του Φορτούνη στον Καρέλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπαλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον!

45'

Κατά μέτωπο επίθεση τουΤράουστασον, ο οποίος σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο!

Το δεύτερο ημίχρονο

47'

Μακρινό σουτ από τον Χολέμπας έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των Ισλανδών σε κόρνερ.

48'

Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

63'

Κεφαλιά του Σίγκθορσον, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, μπλόκαρε σταθερά ο Καπίνο.

70' - Γκολ για την Ισλανδία

Ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε το φάουλ, ο Ίνγκασον πήδηξε ψηλότερα απ' όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Στέφανο Καπίνο.

82' - Γκολ για την Ισλανδία

Ο Σίγκθορσον νίκησε τον Καπίνο με όμορφη κεφαλιά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ