ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εννέα σίγουροι του Σκίμπε

Οι εννέα σίγουροι του Σκίμπε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις την Τετάρτη (23/3) και είναι διαθέσιμος για το φιλικό της Πέμπτης (24/3, 20.00) με το Μαυροβούνιο στο Φάληρο. Οι σκέψεις του Μίκαελ Σκίμπε για την ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας.

Σε αντίθεση με την Τρίτη (22/3), οπότε και έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, την Τετάρτη (23/3) ο Κώστας Μανωλάς έβγαλε το πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών χωρίς ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για το φιλικό με το Μαυροβούνιο, που θα γίνει την Πέμπτη (24/3, 20.00) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο στόπερ της Ρόμα, βέβαια, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα, με δεδομένο ότι έχει κάνει μόλις μια προπόνηση. Αν μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση του κατά τα φαινόμενα θα πάρει στην τριάδα των στόπερ ο Μάριος Οικονόμου.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στα μετόπισθεν στο 3-5-2 θα είναι οι Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος και ένας εκ των Μανωλά - Οικονόμου. Αριστερός μπακ - χαφ θα είναι ο Σταφυλίδης, ενώ στη δεξιά πλευρά τον ίδιο ρόλο θα έχει ο Τοροσίδης.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μάνταλος, Σάμαρης και ένας εκ των Τζιόλη - Ταχτσίδη. Δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου. Το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς θεωρείται σημαντική αλλαγή από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος θέλει να δει πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με αυτή τη διάταξη.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι και στα 90 λεπτά θα παίξει έτσι. Είναι πιθανό να τροποποιήσει το σχήμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα δοκιμάσει διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα, όπως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στο μεθεπόμενο φιλικό, με την Ισλανδία την Τρίτη (29/3, 20.30).

Δείπνο σε εστιατόριο με πρωτοβουλία Σκίμπε

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Μίκαελ Σκίμπε, οι παίκτες και τα μέλη της Εθνικής ομάδας δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης (23.2) σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης και όχι, ως είθισται, στο ξενοδοχείο. Παρών στο δείπνο ήταν ο πρόδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Αργύρης Βούλγαρης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ