ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για το φιλικό με την Ολλανδία

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για το φιλικό με την Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τους 11 που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στο "Philips Stadion". Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού.

Διαβάστε τους 11 που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στο "Philips Stadion". Μέσα οι Φορτούνης, Μάνταλος από την αρχή, στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Αν επιλέξει ένα 3-5-2, ο Καρνέζης είναι στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Τζαβέλλας, οι Χολέμπας και Τοροσίδης στα δυο άκρα, Μανιάτης, Σάμαρης και Μάνταλος στα χαφ, με τον άσο της ΑΕΚ σε ρόλο οκταριού, με τον Φορτούνη να πλαισιώνει τον Μήτρογλου στην επίθεση.

Σε διάταξη 4-2-3-1, ο Καρνέζης είναι στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ενώ οι Τοροσίδης και Τζαβέλας στα δυο άκρα. Οι Σάμαρης και Μανιάτης στα χαφ, αριστερός χαφ ο Χολέμπας, δεξιά ο Μάνταλος και ο Φορτούνης πίσω από τον Μήτρογλου.

Η 11άδα της Ελλάδας: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Μάνταλος, Φορτούνης, Χολέμπας, Μήτρογλου.

Το αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr μπήκε στην θέση του Μίχαελ Σκίμπε και ψήφισε τους 11 που ήθελε να δει στο αρχικό σχήμα με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν.

Έτσι ξεκινούν οι Ολλανδοί

Η 11άδα της Ολλανδίας: Ζουτ, Φέλτμαν, Μπρούμα, Μπλιντ, Βίλεμς, Στρόουτμαν, Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Μπέρχαους, Πρόμες, Γιάνσεν.

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για το φιλικό με την Ολλανδία
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ