ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Οι εκλεκτοί του Σκίμπε για Ολλανδία και Γιβραλτάρ
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε γνωστοποίησε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό με την Ολλανδία και το ματς με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Διαβάστε ποιους επέλεξε ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής.

Νέο ξεκίνημα με τον Μίχαελ Σκίμπε κάνει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, με την ελπίδα η κάκιστη πορεία στον δρόμο για το Euro της Γαλλίας να αποτελεί απλά μια εφιαλτική παρένθεση. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής, έκανε τις επιλογές του για το φιλικό με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν την 1η Σεπτεμβρίου και για το επίσημο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στο Αλγκάρβε πέντε ημέρες αργότερα (6/9).

Ο Σκίμπε επέλεξε τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του, με τους οκτώ να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι άλλοι 15 παίζουν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν είναι και πάλι μεταξύ των επιλογών του Γερμανού για την επίθεση, ενώ είναι μέσα ο Αλέξανδρος Τζιόλης, έστω και αν δεν υπολογίζεται πλέον από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, εκτός είναι οι τρεις "Ιταλοί", Παναγιώτης Ταχτσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ όπως και ο τραυματίας, Δημήτρης Σιόβας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε έναν παίκτη στην Εθνική Ανδρών. Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τρεις διεθνείς (ανήκουν στο ρόστερ τους οι Μανιάτης, Τζιόλης) και δυο η ΑΕΚ.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29 Αυγούστου από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, με την ευχή όλων να έχει έρθει το τρίποντο και να μπει η γαλανόλευκη με το... δεξί.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ