ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εκλεκτοί του Νικοπολίδη για τα ματς της Εθνικής Ελπίδων

Οι εκλεκτοί του Νικοπολίδη για τα ματς της Εθνικής Ελπίδων
Εθνική Ελπίδων ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Ουγγαρία για την προκριματική φάση του EURO 2017.

Έγιναν γνωστέ οι κλήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων κόντρα σε Ισραήλ και Ουγγαρία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να θέλει το απόλυτο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2017.

Σε αυτές δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία παρά μόνο η επιστροφή του Τζανετόπουλου που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και η προσθήκη του Καραχάλιου από τον Λεβαδειακό.

Σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Αλβανία και Πορτογαλία έμεινε εκτός ο Τσιλιανίδης ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου πλέον έχει βρει ομάδα, την Καρλσρούη, και μάλιστα έχει παίξει κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο τελευταίους αγώνες της, με Ισραήλ εκτός και Ουγγαρία εντός, για την προκριματική φάση του EURO 2017.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μύγας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Πούγγουρας, Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Δώνης, Μανθάτης, Καραχάλιος".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ