ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι δηλώσεις των προπονητών του 2ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Νέων

Οι δηλώσεις των προπονητών του 2ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Νέων

Οι προπονητές της Γερμανίας, Ισπανίας, Ολλανδίας και Ρωσίας μίλησαν για τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη.

Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι που στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων θα βρίσκονται οι Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ρωσία σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Μετά το πέρας της κλήρωσης οι τρεις προπονητές των ομάδων και ο βοηθός του Ρώσου τεχνικού μίλησαν για τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου και τις ιδιαιτερότητες τους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Μάρκους Σοργκ:

"Πρόκειται για μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να περιμένει ότι θα έχει εύκολη δουλειά. Το σημαντικότερο για μας είναι ότι βρισκόμαστε στα τελικά και ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Τέτοιου είδους διοργανώσεις απαιτούν ταλέντο, συνέπεια, επιμονή και μαχητικό πνεύμα. Παίκτες με αυτά τα στοιχεία ξεχωρίζουν και αφήνουν το πρώτο τους στίγμα. Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης, γιατί καμιά κλήρωση δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή και να μας βγάλει από τον στόχο που έχουμε θέσει".

ΙΣΠΑΝΙΑ-Λούις Ντε Λα Φουέντε:

"Ομολογώ ότι η κλήρωση ήταν δύσκολη για εμάς. Υπάρχουν οκτώ πάρα πολύ καλές ομάδες, όμως στον όμιλό μας κληρώθηκαν μαζί τέσσερα φαβορί για τον τίτλο. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι σε τέτοιου είδους τουρνουά δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι και αυτή η ομάδα είναι ισάξια με τις προηγούμενες ισπανικές, που συμμετείχαν σε τελικές φάσεις.

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για εμάς και γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να νικήσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται, να έχουμε συνολικά μια καλή παρουσία και να δείξουμε για άλλη μια φορά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το υψηλό επίπεδο των ισπανικών ομάδων στις μικρές ηλικίες, με τις πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο τελικός μας προορισμός είναι το τρόπαιο, αν και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο".

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-Άρον Βίντερ:

"Οι παίκτες μου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν εναντίον ομάδων που προέρχονται από διαφορετικές σχολές. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια θα τους προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Οι ομάδες του ομίλου μας είναι πολύ ισχυρές και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο σε αυτό το τουρνουά".

ΡΩΣΙΑ-Νικολάι Κοτσέσκοφ (συνεργάτης):

"Για τους παίκτες της ομάδας μας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα τους, καθώς θα αγωνιστούν με τους κορυφαίους της Ευρώπης σε αυτή την ηλικία. Είναι ένα σημαντικό βήμα για τα παιδιά, καθώς προετοιμαζόμαστε για το Μουντιάλ που θα φιλοξενήσουμε το 2018 και ελπίζω κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν τέτοια εξέλιξη ώστε να πάρουν μέρος σε αυτό το μεγάλο γεγονός".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ