ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι αλλαγές στην 11άδα με την Κροατία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ(Α) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Δ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ(Α) ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Δ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αρκετά διαφορετική αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική μας στον αγώνα με την Κροατία στο Φάληρο, αφού θα υπάρξει διαφοροποίηση τόσο στο σύστημα όσο και στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Η ήττα με 4-1 στον πρώτο αγώνα από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία στην Εθνική μας ομάδα ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Το σίγουρο είναι πως κάτι δεν λειτούργησε καλά και θα πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα αφορά τόσο κάποια πρόσωπα στο αρχικό σχήμα όσο και στην διάταξη.

Στο "Maksimir", η Εθνική παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2. Ο Τζαβέλλας ήταν ο τρίτος στόπερ δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο, με τους Σταφυλίδη - Μανιάτη να παίζουν στις πλευρές και τον Ζέκα να φτιαχνει τριάδα στο κέντρο με Τζιόλη και Σάμαρη. Εκ του αποτελέσματος και βάσει εικόνας, αυτό δεν... τσούλησε.

Στο Φάληρο, η "γαλανόλευκη" θα επιστρέψει στο κλασικό της 4-2-3-1, το οποίο της πηγαίνει πολύ καλύτερα, μπορεί και το υπηρετεί καλύτερα στο χορτάρι. Δυο φορές το άλλαξε ο Σκίμπε και τις δυο έχασε η Εθνική (με Βέλγιο εντός και με Κροατία εκτός).

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα επιστρέφει ο Τοροσίδης αντί του Μανιάτη, αριστερά θα παίξει ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος θα έχει στο πλάι του τον Μανωλά, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία που του επέβαλε η FIFA.

Στον άξονα, ο Σκίμπε αναμένεται αυτή την φορά να πάει με Ζέκα και Τζιόλη, έχοντας ως εναλλακτική τον Ταχτσίδη αντί του Τζιόλη (ο Σάμαρης έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και λογικά θα μείνει στον πάγκο), με τους Σταφυλίδη (αριστερά), Φορτούνη (δεκάρι) και Μπακασέτα (δεξιά) μεσοεπιθετική τριάδα. Θέση διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος. Στην επίθεση θα βρίσκεται και πάλι ο Μήτρογλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ