ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο "χασάπης" φέρνει γούρι στην Ελλάδα

Ο "χασάπης" φέρνει γούρι στην Ελλάδα

Ο Μπας Νάιχαους ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας - εκτός έδρας - με τη Βόρειο Ιρλανδία. Χασάπης στο επάγγελμα, ο Ολλανδός έχει "σφυρίξει" μόνο νίκες ελληνικών ομάδων.

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να έχει αποβιβαστεί εδώ και καιρό από το τρένο που οδηγεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το καλοκαίρι του 2016 στη Γαλλία, αλλά θα αγωνιστεί για τη νίκη στη Βόρειο Ιρλανδία. Καλύτερος οιωνός δεν θα μπορούσε να υπάρχει από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο 38χρονος Ολλανδός χασάπης στο επάγγελμα, Μπας Νάιχαους, έχει διευθύνει αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων, με μόνο νίκες.

Αρχικά, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010, ήταν ο ρέφερι της νίκης της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ (3-1) για τους ομίλους του Europa League. Στις 19 Οκτωβρίου του επομένου έτους (2011) διηύθυνε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντόρτμουντ, με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τους ομίλους του Champions League.

Μπείτε και ποντάρετε στον Stoiximan.gr για το ματς Βόρειος Ιρλανδία - Ελλάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro2016. Στο 2.59 ο άσος της Βορείου Ιρλανδίας, στο 2.94 η ισοπαλία, στο 3.60 το διπλό της Ελλάδας.

Στις 30 Νοεμβρίου του ιδίου έτους, ήταν ο διαιτητής στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ, στο Λονδίνο με 2-1 για τους ομίλους του Europa League. Και το τελευταίο ματς ελληνικής ομάδας, αυτό το μήνα. Παρών στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, με 3-2 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ