ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο τελικός του Euro 2004 ξαναγίνεται!

Ο τελικός του Euro 2004 ξαναγίνεται!
INTIME SPORTS

Εντεκα χρόνια μετά το ποδοσφαιρικό έπος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι "Legends" της Ελλάδας του 2004 θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια σε Βοστώνη και Τορόντο με την αντίστοιχη ομάδα των Πορτογάλων.

Η πρόταση ήρθε από εταιρεία μάνατζερς που κλείνει και φιλικά ματς. Τα πρώτα τηλεφωνήματα έγιναν από την Πορτογαλία. Μίλησαν, το συζήτησαν, οργανώθηκαν, έκλεισε!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα αντιμετωπίσει την… ηττημένη του τελικού της Λισσαβώνας σε δύο φιλικά ματς που θα λάβουν χώρα στις 12 και στις 14 Ιουνίου, στη Βοστώνη και το Τορόντο αντίστοιχα. Πόλεις με έντονο ελληνικό στοιχείο.

Fussball : Euro 2004 in Portugal , Finale / Spiel 31 , Lissabon , 01.07.04
Portugal - Griechenland ( POR - GRE )
LUIS FIGO / POR , Schiedsrichter Dr. Markus MERK / GER , Theodoros ZAGORAKIS / GRE bei der Seitenwahl
Foto:BONGARTS/Andreas Rentz
Fussball : Euro 2004 in Portugal , Finale / Spiel 31 , Lissabon , 01.07.04 Portugal - Griechenland ( POR - GRE ) LUIS FIGO / POR , Schiedsrichter Dr. Markus MERK / GER , Theodoros ZAGORAKIS / GRE bei der Seitenwahl Foto:BONGARTS/Andreas Rentz BONGARTS

Το παρεάκι θα αναχωρήσει στις 10 Ιουνίου και θα επιστρέψει πέντε ημέρες αργότερα. Θα είναι εκεί σχεδόν όλοι! Μόνο πέντε οι απόντες από τους 23. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων όλοι. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο εκ των συνεργατών του, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο προπονητής της εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, έχουν τρεχάματα. Νήσοι Φερόε - Ελλάδα στις 13 Ιουνίου. Τρεχάματα θα έχει και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας. Οχι όμως και οι υπόλοιποι.

Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Δέλλας, Καψής, Νταμπίζας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καφές, Λάκης, Γιαννακόπουλος, Τσιάρτας, Χαριστέας, Βρύζας, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Ντέμης Νικολαϊδης, Δημ. Παπαδόπουλος, αναμένεται να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Δεν θα αντιμετωπίσουν τον Κριστάνο Ρονάλντο. Αρμενία - Πορτογαλία, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, στις 13 Ιουνίου. Πιθανότατα μαζί με τον Ρικάρντο Καρβάλιο και τον Τιάγκο και τον Ελντερ Ποστίγκα. Η υπόλοιπη Πορτογαλία θα είναι εκεί για να θυμηθούμε Φίγκο, Ντέκο, Κοστίνια, Μανίς, Φερνάντο Κόουτο, Πάουλο Φερέιρα, Παουλέτα, Σιμάο, Νούνο Γκόμες, Ρικάρντο και... σία.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η εθνική του 2004 έχει ενωθεί πλέον για τα καλά. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει δώσει ορισμένους αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά η συνύπαρξη, η κουβέντα, τα αστεία, τα παλιά, τα καινούρια, τα προβλήματα, ισχυροποίησαν τον ανθρώπινο δεσμό μεταξύ των παικτών.

Ο τελικός του Euro 2004 ξαναγίνεται!
INTIME SPORTS

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα έπαιξαν στην Κύπρο, στις 13 Μαϊου θα παίξουν στην Τούμπα για το «Μake a wish» και με συντονιστή τον Αγγελο Χαριστέα και άξιο… «συμπαραστάτη» τον Αγγελο Μπασινά οργανώνονται! Σε τέτοιο βαθμό που να προγραμματίζουν ήδη ταξίδι στη Ρωσία τον Οκτώβριο.

Ο μεγάλος στόχος τους; Να φέρουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία σε ελληνικό νησί για 3-4 μέρες το επόμενο καλοκαίρι! Πιθανότατα στην Κρήτη! Στον Herr Otto έχει πέσει το… βάρος για να αξιοποιήσει το τεράστιο ειδικό βάρος και τις διασυνδέσεις στην πατρίδα του.

Ο τελικός του Euro 2004 ξαναγίνεται!
INTIME SPORTS

Αν τα καταφέρουν, θα πάρει παγκόσμιες διαστάσεις το φιλικό! Ελπίζουμε όχι και το… τελικό αποτέλεσμα!

Υ.Γ. Αήττητη σε πέντε ματς είναι η Ελλάδα από την Πορτογαλία το 2004. Σιγά μη χάσει τώρα...

Αφιέρωμα στην πορεία της Ελλάδας

Ο τελικός από την ελληνική εξέδρα

Το 1-2 της πρεμιέρας του Euro

* Follow me on Twitter: Seretinio

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ