ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σταφυλίδης αποκάλυψε τι συνέβη πριν την εκτέλεση του φάουλ

Ο Σταφυλίδης αποκάλυψε τι συνέβη πριν την εκτέλεση του φάουλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV μετά τη νίκη (2-0) της Εθνικής επί της Εσθονίας κι αποκάλυψε τι συνέβη πριν αναλάβει την εκτέλεση του φάουλ, απ' όπου και προήλθε το δεύτερο γκολ.

Η Εθνική ομάδα έκανε το 3Χ3 στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, επικρατώντας με 2-0 της Εσθονίας στο Ταλίν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Εθνικής, Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στην κάμερα του OTE TV κι αναφέρθηκε στο σημαντικό αποτέλεσμα, το επικείμενο παιχνίδι με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη, ενώ αποκάλυψε τι συνέβη στη φάση του φάουλ που έφερε το δεύτερο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι με τη Βοσνία: "Ο αγώνας με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη είναι απ' τα πιο σημαντικά παιχνίδια, αν όχι το πιο σημαντικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη ή έστω τον βαθμό".

Για την εικόνα του αγώνα: "Χάσαμε δύο απ' τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας στα πρώτα 10-15 λεπτά. Είναι λογικό να πέσει η απόδοσή μας, καθώς άλλαξαν συστήματα και μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια απλά κάναμε άμυνα".

Για την απόφαση να εκτελέσει το φάουλ δίπλα απ' το τείχος: "Ο Κυριάκος (σ.σ. Παπαδόπουλος) με τον Κώστα (σ.σ Μήτρογλου) κάθισαν δίπλα στο τείχος. Είδα την εστία, δεν είδα τερματοφύλακα και είπα να χτυπήσω εκεί. Πέρασε η μπάλα μπήκε το γκολ και όλα καλά. Δουλεύω πολύ στα φάουλ στην προπόνηση και στην Άουγκσμπουργκ γιατί με πιστεύει ο προπονητής μου".

Για το τι συνέβη πριν την εκτέλεση του φάουλ: "Πριν το παιχνίδι, ο προπονητής είχε πάρει την απόφαση για το ποιος θα χτυπήσει τα στημένα. Ο Κώστας (σ.σ. Μήτρογλου) ένιωθε καλά, πήρε την μπάλα για να εκτελέσει, αλλά όντως ήρθε εντολή απ' τον πάγκο να χτυπήσω εγώ".

Θυμηθείτε τη φάση του δεύτερου γκολ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παλιά καλή Εθνική, 2-0 την Εσθονία και "3 στα 3"
Σκίμπε: "Μήτρογλου, ο Σταφυλίδης το φάουλ"
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής μετά την 3η αγ.
Τα γκολ της Εθνικής στην Εσθονία
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ