ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο πίνακας και η ενδεκάδα του Ρεχάγκελ μέσα από τα αποδυτήρια της Εθνικής

LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Legends 2004 ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες από τα αποδυτήρια, πριν από τον αγώνα με τους Spain National Team Legends, όπου φαίνεται η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ότο Ρεχάγκελ για το φιλικό στην Πάτρα.

Τους "εκλεκτούς" του Ότο Ρεχάγκελ για το φιλικό μεταξύ των Legends 2004 και των Spain National Team Legends που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (09/06) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποκάλυψαν οι διεθνείς μέσω Instagram.

"Ακούγοντας για άλλη μια φορά τον Ότο. Απόλαυση", ήταν το σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα στη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ ο Τάκης Φύσσας σχολίασε "η έντεκα του Ότο".

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, που οδήγησε την Ελλάδα στην κατάκτηση του Euro 2004, επέλεξε για κάτω από τα δοκάρια τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεξιός μπακ θα είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αριστερός μπακ ο Τάκης Φύσσας, ενώ για το κέντρο της άμυνας προτιμήθηκαν οι Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Κατσουράνης (ή "Κατσούρ" όπως τον γράφει στον πίνακα ο Ρεχάγκελ).

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο "Ζαγόρ" aka Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Άγγελο Μπασινά, μπροστά τους ο Βασίλης Τσιάρτας, στα δεξιά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος (ή "Γιαννακό"), αριστερά ο Γιώργος Καραγκούνης (ή "Κάρα) και στην κορυφή της επίθεσης ο Άγγελος Χαριστέας.

Δείτε τον πίνακα με τις επιλογές του Ρεχάγκελ:

Ο πίνακας και η ενδεκάδα του Ρεχάγκελ μέσα από τα αποδυτήρια της Εθνικής
Ο πίνακας και η ενδεκάδα του Ρεχάγκελ μέσα από τα αποδυτήρια της Εθνικής

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ