ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μανωλάς είναι αμφίβολος για τα μπαράζ της Εθνικής

Napoli's Lorenzo Insigne, center, is challenged by Roma's Lorenzo Pellegrini, left, and Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Lorenzo Insigne, center, is challenged by Roma's Lorenzo Pellegrini, left, and Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρόμα με την Νάπολι και είναι αμφίβολος για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Έναν πονοκέφαλο ενόψει των αγώνων μπαράζ για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου απέκτησε ο Μίκαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός κόουτς περιμένει να μάθει τα νεότερα για την κατάσταση του Κώστα Μανωλά.

Ο αμυντικός της Ρόμα αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με την Νάπολι και είναι αμφίβολος για τις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μανωλάς τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μέρτενς στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης και αμέσως ζήτησε αλλαγή κάτι που συνέβη δύο λεπτά αργότερα με τον Φάσιο να περνά στη θέση του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να εξεταστεί από ιατρικό επιτελείο της Ρόμα και να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως το γεγονός ότι ζήτησε αμέσως αλλαγή δεν είναι ενθαρρυντικό σημάδι.

Φυσικά, όλα αυτά μόνο καλά νέα δεν είναι για τον Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος περιμένει να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική θα μάθει τον αντίπαλο της στα μπαράζ στις 17 Οκτωβρίου, ενώ ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 12-14/11.

Αν ο Κώστας Μανωλάς έχει κάτι σοβαρό τότε ο Γερμανός κόουτς αναμένεται να στηριχθεί στους Παπαδόπουλο, Ρέτσο και Παπασταθόπουλο.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ