ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Κολοβός στο "μικροσκόπιο" του Σκίμπε

Ο Κολοβός στο "μικροσκόπιο" του Σκίμπε
Κολοβός

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Δημήτρη Κολοβού στο Βέλγιο με αντίπαλο την Μέχελεν δεν περνούν απαρατήρητες από τον Μίχαελ Σκίμπε και τσεκάρει τον Έλληνα μέσο ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της γαλανόλευκης.

Ο Δημήτρης Κολοβός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Βελγίου με την φανέλα της Μέχελεν, παίρνει ευκαιρίες από τον προπονητή του, έχει σκοράρει ήδη τέσσερα τέρματα και γενικά δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος να βάλει εκ νέου την καριέρα του στην σωστή τροχιά.

Η παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει στο μικροσκόπιό του τον Έλληνα μέσο ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της γαλανόλευκης, αρχής γενομένης απ' αυτή με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Γερμανός κόουτς, ο οποίος είναι εκτός Ελλάδας τελευταία και βλέπει παίκτες μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό, έχει στο "μάτι" τον Κολοβό, βλέποντας ότι τα πηγαίνει πολύ καλά. Άλλωστε, η αξία του είναι δεδομένη και έχει θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αρκεί να έχει σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή του.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι και αν θα τον καλέσει ο Σκίμπε στα επόμενα παιχνίδια, την ώρα που συνεχίζει το "σκανάρισμα" και σε άλλους λεγεωνάριους. Το Σαββατοκύριακο θα είναι στην Ελλάδα και θα δει δυο ματς με τον βοηθό του, Κώστα Τσάνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ