ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ηρακλής Μεταξάς στο πλευρό του Σκίμπε

Ο Ηρακλής Μεταξάς στο πλευρό του Σκίμπε
Ηρακλής Μεταξάς DIESES BILD WURDE AUF BADISCHE-ZEITUNG.DE VEROFFENTLICHT.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Μίχαελ Σκίμπε ως βοηθός προπονητή. Ο λόγος για τον Ηρακλή Μεταξά. Διαβάστε το βιογραφικό του.

Μία μέρα μετά τις π ρώτες κλήσεις το νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, η ΕΠΟ ανακοίνωσε έναν ακόμα συνεργάτη του Γερμανού τεχνικού.

Ο λόγος για τον 48άχρονο τεχνικό, Ηρακλή Μεταξά, που μαζί με τον Κώστα Τσάνα θα βοηθήσουν τον Μίχαελ Σκίμπε να μπει στο κλίμα της ομάδας. Έκλεισε, έτσι, το τεχνικό τιμ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το who is who του Μεταξά

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1967 στην Κολωνία της Γερμανίας και τα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν το 2001 ως "Διευθυντής του πιλοτικού προγράμματος DFB για την ανάπτυξη ταλέντων". Στη συνέχεια δούλεψε ως προπονητής σε ερασιτεχνικό σωματείο για να εργαστεί το 2008 ως βοηθός προπονητή της Κ19 της Γερμανίας.

Από το 2009 μέχρι και το 2013 ήταν βοηθός προπονητή στην Μπόχουμ και προπονητής της Κ23 ομάδας, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2015 δούλεψε ως βοηθός προπονητή στην Φράιμπουργκ και προπονητής της Κ23.

Όπως διαπιστώνουμε από το βιογραφικό, ο Ηρακλής Μεταξάς είναι άριστος γνώστης της γερμανικής γλώσσας και της κουλτούρας, γεγονός που θα βοηθήσει αρκετά και τους Έλληνες παίκτες να μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία του Σκίμπε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ