ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Γιάννου κόντρα στην Εθνική Ελλάδας

ADELAIDE, AUSTRALIA - MARCH 24:  Mark Milligan of Australia celebrates with team mates after scoring a penalty during the 2018 FIFA World Cup Qualification match between the Australia Socceroos and Tajikistan at the Adelaide Oval on March 24, 2016 in Adelaide, Australia.  (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Γιάννου Αυστραλία GETTY IMAGES

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Άλεξ Ποστέκογλου για τα δυο φιλικά της εθνικής Αυστραλίας με την Ελλάδα στις 4 και 7 Ιουνίου. "Μέσα" και ο Κρις Οικονομίδης.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία σε δυο φιλικές αναμετρήσεις στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "καγκουρό", Άλεξ Ποστέκογλου, να παίρνει μαζί του τον Απόστολο Γιάννου.

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα, ο οποίος ναι μεν κλήθηκε στην "γαλανόλευκη", αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ ώστε να κατοχυρωθεί η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρίσκεται στην αποστολή της Αυστραλίας.

Συν τις άλλοις, το παρών θα δώσει και ο ομογενής, Κρις Οικονομίδης, όπως και ο Νέιθαν Μπερνς, γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ