ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίνης: "Πρέπει να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε"

Νίνης: "Πρέπει να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε"
INTIME SPORTS

Οι Σωτήρης Νίνης και Ταξιάρχης Φούντας μίλησαν για τον αγώνα της Εθνικής μας με τα Νησιά Φερόε και για την κλήση τους από τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στην Εθνική ομάδα έπειτα από μια διετία και θα βοηθήσει την "γαλανόλευκη" στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου και στο φιλικό τρεις ημέρες μετά με την Πολωνία στο Γκντανσκ.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας και ανέφερε: "Πρέπει να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα το κυνηγάμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τις νίκες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Οι τραυματισμοί γίνονται, έτυχε να μου συμβεί στην Εθνική. Από την Εθνική έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αισθάνομαι πολύ καλά που γύρισα και με το όλο κλίμα εδώ.

Πάντα υπήρχε κίνητρο και φιλοδοξία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι καθαρά ψυχολογικό αυτή τη στιγμή. Μόλις πάρουμε την πρώτη νίκη τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο εύκολα. Πρέπει να βρούμε ξανά την ταυτότητά μας σαν ομάδα".

Με τη σειρά του, για πρώτη φορά στην Ανδρών κλήθηκε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος δήλωσε: "Έκανα ένα καλό πρωτάθλημα και η Εθνική είναι η ανταμοιβή μου. Το να είναι ο προπονητής της Εθνικής στην κερκίδα και να σε παρακολουθεί είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα αλλά πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα για να πάμε στα Φερόε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα την πρώτη φορά έχεις άγχος. Τα παιδιά με έχουν υποδεχθεί θερμά και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να κάνουμε σκληρή προπόνηση και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ