ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νικοπολίδης: "Έχουμε καλούς παίκτες, να γίνουμε καλή ομάδα"

Νικοπολίδης: "Έχουμε καλούς παίκτες, να γίνουμε καλή ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, μετά την ήττα από την Πορτογαλία με το βαρύ 0-4 υποστήριξε πως η Εθνική διαθέτει τους παίκτες ώστε να φτιάξει ένα αρκετά καλό σύνολο.

Αλλιώς θα φανταζόταν σίγουρα το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είδε την Ελλάδα να χάνει με 0-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας και να γνωρίζει μια πολύ βαριά ήττα.

Παρόλα αυτά ο πρώην διεθνής άσος είδε κάποια θετικά στοιχεία ενώ μίλησε για πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που απλά πρέπει να γίνουν καλή ομάδα. Χαρακτηριστικά σημείωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι έχει δυσκολίες καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά καλό αντίπαλο. Τα καταφέραμε καλά θα έλεγα αλλά μια αδράνεια στο τέλος του ημιχρόνου μας στοίχισε και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Έπεσε η ψυχολογία των παιδιών και θέλαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο μέρος αλλά πολύ γρήγορα έγινε το 2-0 και εκεί κάπου κρίθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές και στο διάστημα που απομένει θα πρέπει να γίνουμε και καλή ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ