loading...
 

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Γεωργία

Να ξεκινήσει με το δεξί και να βάλει τις βάσεις για την τρίτη σερί πρόκριση σε τελικά Euro θέλει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Γεωργίας (21:45, Mega) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Γεωργία

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής η Ελλάδα θέλει να πάρει το τρίποντο και σύγχρονος να αποδώσει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στη… νέα εποχή του Πορτογάλου τεχνικού.

 

Οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς αντίπαλος της Εθνικής θα βρεθεί η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια στην επιστροφή του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού στον Καραϊσκάκη.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο σύστημα της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου στην μεσαία γραμμή.



Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να καταλήγει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη όσον αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας έναντι του Λουκά Βύντρα ενώ πίσω από τους δύο επιθετικούς θα είναι πιθανότατα ο Γιώργος Σαμαράς αντί του Σωτήρη Νίνη που είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο φιλικό με την Σερβία στο Βελιγράδι τον Αύγουστο.



Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τον Φερνάντο Σάντος στο "τιμόνι" κόντρα στην Σερβία.



Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να επιλέγει τον Νίκο Σπυρόπουλο έναντι του Γιώργου Τζαβέλλα.



Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Κυργιάκου μετά την απόφαση του τελευταίου να αποσυρθεί από την "γαλανόλευκη".



Όσον αφορά στην μεσαία γραμμή, ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι σε ρόλο αμυντικού μέσου, δεξιά θα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης στον νέο ρόλο που έχει στην Εθνική ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φερνάντο Σάντος και στα αριστερά ο Γιώργος Καραγκούνης.



Τέλος στην επίθεση θα είναι ο σκόρερ του φιλικού με την Σερβία, Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τον πρώτο σκόρερ της προηγούμενης προκριματικής φάσης, Φάνη Γκέκα.



Διαιτητής της αναμέτρησης την Παρασκευή θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Κλος Γκόμες ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει "σφυρίξει" αγώνα της Εθνικής ομάδας.

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή